kolmapäev, 27. juuli 2016

Pangassius ja pruun riis pannil

Iga kord kui teen midagi uut, mis õnnestub ideaalselt, mõtlen miks üldse teha samu asju veelkord. 
Ideaalsed maitsed ja kõik nii kiire ja lihtne, et jõukohane kõigile teha. 

4 sööjale


400-600 g pangassiuse fileed
1 tl kookoseõli
2 dl pruuni riisi
2+1+1= 4 dl vett 
3 viilu sidrunit
3 viilu apelsiini
peotäis värsket tilli ja peretselli
sool-pipar

- õli pannile ja praadida kala kergelt mõlemalt poolt

- kala korraks pannilt ära ja pann puhastada
- pannile pruun riis ja esimene hulk vett (2dl) ning kala tükid peale tagasi
- pann katta kaanega ja lasta haududa kuni vesi otsas, siis lisada veel vett (1 dl) kaupa 
- kokku küpseb 20 minutit, umbes 5 minutit enne valmis saamist lisada sidruni ja apelsini viilus ning värsked ürdid ja sool-pipar

Kõrvale serveerisin 7 suuremat oliivi ja 1 suurema tomati.


Mulle lihtsalt väga väga maitses!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar