Lehed

kolmapäev, 27. juuli 2016

Kookospiimast toorkook paisutatud kinoa ja maasikatega

Peale avastusi, et kookosepiima saab väga edukalt koogi tegemisel kasutada, olen testinud erinevaid kooslusi. Üks väga lihtne ja maitsev on siin, aega selle tegemine praktiliselt ei võtagi.
Maasikate asemel võib ükskõik, mis teisi värskeid marju ka panna. 
28 cm keeksivorm = 6 tükki

Põhi:

1,5 dl india pähkleid 
10 tk kuivatatud aprikoosi
2 spl  külma vett

-röstida pähklid
- purusta köögikombainis/blenderis aprikoos
- lisa jahtunud pähklid masinasse ja lasta ühtlasemaks massiks muutuda
 (pähkleid väga pudiks ma ei laseks, sest siis on maitse parem)
- lisa vesi ja suru ühtlane mass küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi põhjale 
- võib panna täidise kokku segamise ajaks külma

Täidis:

1 purk kookospiima (kasutasin Thai Choice oma, selles oli veidi rohkem tahket osa kui teistes olen näinud), külmkapi külma (vähemalt 2-3 tundi võiks külmas olla enne
1 tl vaniljeekstrakti 
1,5 dl paisutatud kinoad

- kasutada vaid tahket osa ja segada kausis ühtlaseks koos vaniljeekstraktiga

- lisada juurde paisutatud kinoad (tegin sellest veel hiljuti müslit)

Peale 2-3 peotäit värskeid maasikaid või muid käepäraseid marju, vahetult enne serveerimist. 


Külmkapis võiks seista mõned tunnid - 4 näiteks. 









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...