Muidugi oli väike Preili see, kes rohkem kui poole üksi ära sõi.
100 g kaerajahu
150 g maisijahu
100 g toortatrajahu
2 spl (20 g) tapikotärklist/ või kartulitärklist
2 spl linajahu
1 tl küpsetuspulbrit
soola
3 spl (55g) kookosõli
1 klaas (200-220ml vett)
- segada kokku jahud, küpsetuspulber, sool, ja õli
- lisada vesi järk-järgult ja segades sama aegselt
- jäta mõneks ajaks seisma rätiku alla (20 minutit)
- küpsetuspaberi vahel rulli umbes 50 g pallike õhukeseks ja pane küpsema kuivale pannile 2-3 minutit (sain 14 tk sellest kogusest)
- krõpsudeks lõika valminud tortillad väiksemaks, pane ahju plaadile ning piserda üle oliiviõli ning soolaga, küpsetada ahjus 10- 15 minutit
Hurmaa Hummus
1 hurmaa (300 g)
1 purk kikerherneid
2 küünt küüslauku
2-3 spl sidrunimahla
2 spl oliiviõli
2 spl tahhiinit
1 spl kuivatatud tilli
sool-pipar
- kõigepealt püreesta hurmaa (mina koorisin ära ka enne)
- lisa kikerherned, küüslauk, sidrnimahl, oliiviõli, tahhiini, maitseained blenderisse ja töötle ühtlaseks siidiseks massiks
Nüüd vali veel mõni hea film ning naudi hästi tehtud toitu.
150 g maisijahu
100 g toortatrajahu
2 spl (20 g) tapikotärklist/ või kartulitärklist
2 spl linajahu
1 tl küpsetuspulbrit
soola
3 spl (55g) kookosõli
1 klaas (200-220ml vett)
- segada kokku jahud, küpsetuspulber, sool, ja õli
- lisada vesi järk-järgult ja segades sama aegselt
- jäta mõneks ajaks seisma rätiku alla (20 minutit)
- küpsetuspaberi vahel rulli umbes 50 g pallike õhukeseks ja pane küpsema kuivale pannile 2-3 minutit (sain 14 tk sellest kogusest)
- krõpsudeks lõika valminud tortillad väiksemaks, pane ahju plaadile ning piserda üle oliiviõli ning soolaga, küpsetada ahjus 10- 15 minutit
Hurmaa Hummus
1 hurmaa (300 g)
1 purk kikerherneid
2 küünt küüslauku
2-3 spl sidrunimahla
2 spl oliiviõli
2 spl tahhiinit
1 spl kuivatatud tilli
sool-pipar
- kõigepealt püreesta hurmaa (mina koorisin ära ka enne)
- lisa kikerherned, küüslauk, sidrnimahl, oliiviõli, tahhiini, maitseained blenderisse ja töötle ühtlaseks siidiseks massiks
Nüüd vali veel mõni hea film ning naudi hästi tehtud toitu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar