Püree: 1,5 liitrit
13tk (900 g) kartuleid
350 g kõrvitsapüreed (ahjus röstitud kõrvitsast)
2 spl oliiviõli
sool
värske till
-kartulid koorida ja keeta pehmeks
- lisada kõrvitsapüree, õli ja maitseained
- tampida ühtlaseks purduks
Kotletid: 10 tk
3 tk (300 g) porgandeid (suuri)
570 g kalkunikintsuliha
1-2 tl jahvatatud sidrunheina
2-3 küünt küüslauku
praadimiseks õli
sool-pipar
- liha hakkida peeneks köögikombainis või hakklihamasinas
- porgandid koorida ja riivida peenelt
- segada kokku porgand, liha ja maitseained
- praadida pannil (soovitavalt kaanega kaetult)
Salat:
poole granaatõuna seemned
1 mango
1 paksoi
veidi värsket peterselli ja/või basiilikut
- mango tükeldada
- granaatõun puhastada
- paksoi lõigata väiksemaks
- segada salat kokku, maitsestada värskega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar