Siin aga üks minu maitsemeeltele kohandatud retsept.
1,5 tl sinepit
150-160 ml oliiviõli
3-4 spl sidrunimahla (1 väike sidrun)
2-3 tl worcestershire´i kastet
110 g parmesani juustu
1 küüslaugu küüs
2 tk munakollast (talu oma)
40 ml india pähkli piima
soola-pipart
- parmesani võib enne riivida, et ei jääks suuri tükke sisse
- kõik koostisosad järk järgult blenderisse ja maitsa kuni omale maitsev kaste on valmis
Salat 3-4 sööjale
3 viilu tatraleiba + 2 küüslaugu küünt + 1 tl kookosõli
60 g parmesani juustu
12 tk kirsstomatit
1 rooma salati pea
400 g forellifileed + sidrunimahla + kuivatatud/värsket tilli + soola-pipart
- leivad lõigata kuubikuteks
- küüslauk puhastada ja riivida/pressida
- pesta salatilehed ja rebida väiksemaks
- pesta ja tükeldada tomatid
- viilutada parmesani juust
- kalafilee lõigata kuubikuteks, praadida kuumal pannil 2-3 minutit, maitsestada
- kogusalat kokku tõsta (mulle meeldib otse taldrikule seda teha) ja serveerida mõnusa koguse kastmega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar