kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Soe salat forelli ja hiidkrevettidega

 Salat kahele näljasele.



3-4 peotäit rukolat
1 avokaado
2 viilu sidrunimahla
0,5 punast paprikat
8 viilu suvikõrvitsat
5 redist
värsket tilli
10 hiidkrevetti
umbes 200 g forelli fileed
1 küüslaugu küüs
oliiviõli
soola-pipart

- pese rukola ja rebi veidi väiksemaks
- avokaado viiludeks ja maitsestada sidruni, soola-pipraga
- paprika ja suvikõrvits viiludeks ja pannile valmima
- redis ja värske till salatile
- hiidkrevetid hoida mõned minutit kuumas vees ja panna salatile
- forellist lõigata suuremad kuubikud ja maitsestada pressitud küüslauguga ning küpsetada mõni minut pannil
- tõsta valminud köögiviljad ja kala salatile ja maitsesta veel soola- pipra ning õliga

Söööma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar