kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Ahjus küpsetatud forell salati padjal

 Viimasel ajal mulle tundub, et toidust blogimise rõhk on kuhjunud kööki. Mis tähendab, et jõuan viis korda rohkem vaaritada ja pildistada, kui virtuaalsusesse see kõik ümber kolida jõuab. Püüan seda parandada, siis tagant järele, seepärast tulebki postitusi ühekorraga mitmeid. 
Selle toidu koht on meie menüüs üsna esirinnas. Seepärast otsustasingi, et tuleks ära märkida ka selline oma jaoks juba väga igapäevane sööming. 


3-4 (oleneb kala suurusest ja sööjate isust)

poole forelli fileed
2 spl sidruni mahla
soola- pipart
värsket tilli
veidike tšilliga maitseaine segu(tšilli, pipar, paprika, tomat, sibul)

- kalale maitseks sidrun, till, sool,maitsesegu
- pakkida 2 suure fooliumi sisse nagu kingitus, et mahlad jääksid kõik kala juurde
- küpsetada 200 kraadiga olenevalt kala paksusest 20-35 minutit

salatiks: 
paar peotäit rukolat 
6 redist
1 avokaado
0,5 paprikat
oliiviõli 
sool-pipar

- pesta ja tükeldada suupäraseks
- maitsestada õli ja soola-pipraga

Jälle on söök valmis!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar