Lehed

esmaspäev, 8. detsember 2014

Kreembrülee (creme brulee)

Taaskord magusaradadel. Lihtne, ülimaitsev ja lihtsalt super super! 

6 vormi

6 suurt munakollast
1 dl suhkurt
4 dl vahukoort
0,7 dl piima
2,5 tl riivitud apelsinikoort või vaniljekauna

- määri vormid võiga, pane ahi 170 kraadiga soojenema
- riivi apelsinilt koor 
- riivitud koor(või vaniljekaun), piim ja vahukoor pliidile soojenema, keemiseni, aga mitte keeta
- vahustada munakollased suhkruga (valgetega võib teha näiteks hunniku makroonisid või kookoseküpsiseid)
- kuum kooresegu lisada munavahule pidevalt segades
- kalla segu kannu on parem vormidesse kallata kui kausist
- pannile panna nii palju vett, et vormid oleksid pooleldi vees
- küpseta 170 kraadi juures 40 minutit
- võib enne sööma hakkamist natuke suhkrut peal kõrvetada, aga mina pole seda teinud, maitseb super hea niisamagi

Siidine magustoit ongi valmis!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...