kolmapäev, 17. detsember 2014

Salat paneeritud valge kalaga

Salat võib olla üks väga korralik kõhutäis. Eriti kui sinna lisada midagi sooja juurde. Õhtusöögiks on väga väga tihti just nimelt salat. Valmistamine ei võta kaua aega ja vajalike vitamiine on ohtralt. 


Teen tavaliselt salati kahele ja otse taldrikule komponente paigutades. 

3 peotäit rukolat
10 kirsstomatit
pool kurki
9 redist
1 avokaado
2 viilu sidruni mahla
20 kapparit
oliiviõli

- pesta, lõigata ja taldrikule
- avokaado maitsestada sidrunimahla ja soola-pipraga

2 pangassiuse fileed
veidi jahu
õli
värsket tilli
sool-pipar

- kala katta jahuga
- praadida mõlemalt poolt kuldseks
- maitsestada

Ruttu sööma, enne kui kala ära jahtub!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar