4-6 sööjale
2 punast sibulat
4 küüslauguküünt
800 g seeni (nt šampinjone 2 pakki)
1 karp (150g) murulauguga toorjuustu
1 karp (150g) seene-hapukurgi toorjuustu
500-1000 ml vett või puljongit
500-1000 ml vett või puljongit
soola-pipart
maitserohelist (murulauk, petersell, till, tüümian)
- või sulatada ja praadida selles tükeldatud sibul ning küüslauk
- lisa tükeldatud seened
- valminud seened panna köögikombaini (või blenderisse) ja püreesta
- püreestamise ajal lisada järk-järgult vedelik
- tõsta pott pliidile ja lisa seenepüree hulka toorjuust, segada
- maitsestada soola-pipraga ja maitserohelisega
Maitsev söök on laual veel enne kui kõht päris tühjaks jõuab minna!
- või sulatada ja praadida selles tükeldatud sibul ning küüslauk
- lisa tükeldatud seened
- valminud seened panna köögikombaini (või blenderisse) ja püreesta
- püreestamise ajal lisada järk-järgult vedelik
- tõsta pott pliidile ja lisa seenepüree hulka toorjuust, segada
- maitsestada soola-pipraga ja maitserohelisega
Maitsev söök on laual veel enne kui kõht päris tühjaks jõuab minna!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar