Lehed

kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Kalasupp

 
 Mõnel päeval maitsemeeled on palju erksamad ja valmis katsetama uusi kooslusi, sel päeval kõik lihtsalt toimis super hästi. See on nii mõnus tunne, et võiks tantsida!
4 sööjale



3 porgandit
1 spl võid
3 loorberilehte
1 selleri vars
200 g lillkapsast
300 g forellifileed
50 g riisinuudleid
Pipart
4-5 tl kalakastet
2-3 tl laimimahla
 värsket tilli




- porgandid tükeldada ja võiga potti praadima
- lisada loorberilehed ja tükeldatud sellerivars
- lisada väiksemaks lõigatud lillkapsas
- lisada umbes 1,5 liitrit vett
- kui köögiviljad hakkavad valmima, lisada väiksemaks tükeldatud nuudlid
- lisada veel vett vajadusel
- maitsestada järk-järgult (kalakaste, laim, pipar) ja proovida kuidas enda maitsemeeled reageerivad , kõige viimaks värske till
- kui maitsed paigas, siis lisada supile tükeldatud kalafilee ja mõne minutit pärast eemaldada pliidilt
Kõik sõid suure mõnuga!



Veel suppe, mida tasub proovida:











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...