Mõnel päeval maitsemeeled
on palju erksamad ja valmis katsetama uusi kooslusi, sel päeval kõik lihtsalt
toimis super hästi. See on nii mõnus tunne, et võiks tantsida!
4 sööjale
3 porgandit
1 spl võid
3 loorberilehte
1 selleri vars
200 g lillkapsast
300 g forellifileed
50 g riisinuudleid
Pipart
4-5 tl kalakastet
2-3 tl laimimahla
värsket tilli
- porgandid tükeldada ja
võiga potti praadima
- lisada loorberilehed ja
tükeldatud sellerivars
- lisada väiksemaks
lõigatud lillkapsas
- lisada umbes 1,5 liitrit
vett
- kui köögiviljad
hakkavad valmima, lisada väiksemaks tükeldatud nuudlid
- lisada veel vett
vajadusel
- maitsestada
järk-järgult (kalakaste, laim, pipar) ja proovida kuidas enda maitsemeeled
reageerivad , kõige viimaks värske till
- kui maitsed paigas,
siis lisada supile tükeldatud kalafilee ja mõne minutit pärast eemaldada
pliidilt
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar