kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Kalasupp

 
 Mõnel päeval maitsemeeled on palju erksamad ja valmis katsetama uusi kooslusi, sel päeval kõik lihtsalt toimis super hästi. See on nii mõnus tunne, et võiks tantsida!
4 sööjale



3 porgandit
1 spl võid
3 loorberilehte
1 selleri vars
200 g lillkapsast
300 g forellifileed
50 g riisinuudleid
Pipart
4-5 tl kalakastet
2-3 tl laimimahla
 värsket tilli




- porgandid tükeldada ja võiga potti praadima
- lisada loorberilehed ja tükeldatud sellerivars
- lisada väiksemaks lõigatud lillkapsas
- lisada umbes 1,5 liitrit vett
- kui köögiviljad hakkavad valmima, lisada väiksemaks tükeldatud nuudlid
- lisada veel vett vajadusel
- maitsestada järk-järgult (kalakaste, laim, pipar) ja proovida kuidas enda maitsemeeled reageerivad , kõige viimaks värske till
- kui maitsed paigas, siis lisada supile tükeldatud kalafilee ja mõne minutit pärast eemaldada pliidilt
Kõik sõid suure mõnuga!



Veel suppe, mida tasub proovida:











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar