Olen enne kohanud küll
retsepte, kus toorvorste kasutatakse supi sees, aga seekord proovisin ise teha
koos läätsedega . Ülimaitsev, midagi keerulist tegemises pole ja pott saab
tühjaks ootamatult kiiresti- see on kindel.
Umbes 2 -2,5 liitrit
suppi
1,5 dl pruune läätsesid
2-3 loorberit
450 g (1 pakk)(
lambasooles) toorvorste (kasutasin Ranna Rootsi omasid)
3 suuremat porgandit
Veidi õli
2-3 küünt küüslauku
1-2 tl kuivatatud
tüümiani
- eraldi potis keeta
läätsed (vastavalt juhendile, nt 30 minutit) koos loorberiga
- suurde potti (või
pannile) panna tükeldatud porgand, küüslauk ja tüümian
- lisada tükeldatud
vorstid
- lisada valminud läätsed
- ( kui eelnev oli pannil
siis kallata nüüd potti) lisada vesi ja korra keema lasta
- maitsestada soola ja
pipraga või maitserohelist
Lisaks sobivad hästi parmesani tükid ja tortillast tehtud krõpsud. (lihtsalt ahjus korraks mõni minut)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar