Lehed

esmaspäev, 28. märts 2016

Läätsesupp toorvorstidega

Olen enne kohanud küll retsepte, kus toorvorste kasutatakse supi sees, aga seekord proovisin ise teha koos läätsedega . Ülimaitsev, midagi keerulist tegemises pole ja pott saab tühjaks ootamatult kiiresti- see on kindel.

Umbes 2 -2,5 liitrit suppi

1,5 dl pruune läätsesid
2-3 loorberit
450 g (1 pakk)( lambasooles) toorvorste (kasutasin Ranna Rootsi omasid)
3 suuremat porgandit
Veidi õli
2-3 küünt küüslauku
1-2 tl kuivatatud tüümiani

- eraldi potis keeta läätsed (vastavalt juhendile, nt 30 minutit) koos loorberiga
- suurde potti (või pannile) panna tükeldatud porgand, küüslauk ja tüümian
- lisada tükeldatud vorstid
- lisada valminud läätsed
- ( kui eelnev oli pannil siis kallata nüüd potti) lisada vesi ja korra keema lasta
- maitsestada soola ja pipraga või maitserohelist

Lisaks sobivad hästi parmesani tükid ja tortillast tehtud krõpsud. (lihtsalt ahjus korraks mõni minut)
Head isu!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...