Salatid on meie laual
küll iganädalased ja mänguruumi on nendega lõputult, aga mõnikord tulevad nii
hästi välja, et tasub mitmel korral kohe sama tegu ette võtta. Nii läks
seekordki. Maitse kooslus on väga põnev ja midagi keerulist ei ole tegemisel.
Pealekauba saab kõhu täis!
2-3 sööjale
1 lillkapsas
200 g seasisefileed
1-2 tl viie vürtsi segu
1 dl toortatart
Peotäis rohelisi
salatilehti
2-3 spl Hõrk ploomikaste (Treppoja sahvri)
Parmesani maitseks
- segada kokku kaste
soyast, purustatud küüslaugust, paprika pulbrist, sidrunimahlast, soolast ja
oliiviõlist
- lillkapsas tükeldada
väiksemaks ja segada kokku kastmega
- küpsetada lillkapsas ahjus
200 kraadi juures umbes 15-20 minutit, kuni
pehme
- toortatar valmistada
(veega panna kaanega potti, keema lasta 2 minutit, kuumust vähendada 5 minutit
ja siis eemaldada pliidilt ning lasta veel kaane all seista 5 minutit)
- sisefileest lõigata umbes 1 cm pakusesed tükid ja
maitsestada viie vürtsi seguga
- salatilehed pesta ja
taldrikule, lisada valminud tatar ning lillkapsas
- kuumale pannile
sisefilee tükid ja mõlemast küljest paar minutit, tõsta taldrikule
- maitseks veid parmesani
ja ploomikastet
Võib tihedamini teha!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar