esmaspäev, 22. mai 2017

Hiidkreveti salat porgandi ja paprikaga ning avokaado kastmega

Ükskord juhtus, teistkorda tegin juba õhinaga ning tulemus on rohkem kui super! Peale selle toidu söömist, on lihtsalt väga elus tunne! Energia laeng garanteeritud!
3 sööjale umbes õhtusöögi jagu, eelroana saab rohkem

Avokaado kaste:
1 küüslaugu küüs
3 väiksemat avokaadot
1 sidruni mahl (väike)
3 spl oliivõli või avokaadoõli
100 ml vett
sool-pipar

- kõik koostisosad blenderisse ja töödelda ühtlaseks massiks

Salat:
4 porgandit (suured)
2 paprikat
6 redist
1 tl kookosõli
2 peotäit rohelist salatit
sool-pipar
240 g hiidkrevette
peterselli (soovi korral) 
1 spl sidruni mahla

- porgandid koorida ja viilutada piklikult või teha spiraalid (nagu mina tegin) ning kookosõliga pannile (keskmisel kuumusel)

- paprika viilutada ja lisada samuti pannile, vaid kergelt vokkida
- salatilehed pesta ja taldrikule, lisaks redised viilutada
- valminud porgand ja paprika samuti taldrikule
- pann puhastada ja vähese veega krevetid pliidile koos peterselli ja sidrunimahlaga
- mõni minut ja võib sööma asuda

Serveerimisel lisasin juurde veel tšilli helbeid ja musti köömneid (need on nii head, et panen igale poole). 

Super toit!!!









1 kommentaar: