reede, 26. veebruar 2016

Soe lillkapsa salat paneeritud lapi juustuga

Juustumaias nagu ma olen, on tihti meil mõni salat juustuga menüüs. Seekord siis kombineerisin lillkapsaga, et sellest parimad toitained kätte saada, soovitatakse "Nutika toimumise" raamatus süüa seda koos leiva ja juustuga. Kõik muu tuli lihtsalt iseenesest. Mulle  väga maitses igaljuhul  see kooslus ning see, et oli sooja ja värsket koos.

2-3 sööjale

Paar peotäit seemnete segu ( seesami-, kõrvitsa- ja päevalilleseemned, maapähkel)
1 pakk (400 g) lillkapsast (külmutatud)
2-3 viilu leiba
1 pakk(200 g) lapi juustu
2 muna
100 g riivsaia
100 g värsket spinatit
oliiviõli
0,5 paprikat
Sool- pipar (kui on soovi, mina ei pannudki)

- seemned röstida kuumal pannil, lasta jahtuda
- lillkapsas aurutada
- leib tükeldada ja röstida pannil, jätta kõrvale
- juust lõigata tükkideks, kasta läbi klopitud munast ja riivsaiast (2 korda)
- pannil praadida õlis
- pesta spinat ning panna taldrikutele
- lisada oliiviõli ja tükeldatud paprika
- valminud lillkapsas ja juust, leivakuubikud ning seemned taldrikule


Serveerida koheselt!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar