reede, 26. veebruar 2016

Datli trühvlid valges šokolaadis

Kui oled juba tunde veetnud toidu pilte valides ja retsepte trükkides, siis läheb tekib paratamatult isu millegi hea järele. Mõtlesin, et „ šokolaadi on, datlit on“ ja nii ühe hetke hiljem saabki juba mõnusa ampsu suhu pista. Poe kommid ei ahvatle absoluutselt!

13 tükki

16 datlit (100g)
50 g india pähkleid
100 g valget šokolaadi
2-3 tl rukkikama
Rukkilille õielehti kaunistuseks

- sulatada šokolaad vesivannil
- köögikombainis purustada datlid
- seejärel lisada pähklid, ühtlaseks massiks
- šokolaadile lisada kamajahu
- vormida datli-pähkli segust pallid ja kasta šokolaadi-kama segusse
- lasta veidi külmas taheneda



Kaunistuseks sobisid rukklille õielehed.


Tassike taimsepiimaga kakaod juurde ning pärastlõunane idüll ongi olemas, mis veel elult tahta!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar