Kunagi aastaid tagasi kui
Kaasaga kokku saime alles, siis naistepäevaks tegi ta mulle üllatuseks
õhtusöögi ja seal olid poest ostetud kanarullid ploomiga. Maitsesid väga hästi,
seega sai ükskord proovitud, et kuidas isetehtuna maitseksid. Veel paremad! Ploom
küpsetatuna kanaga on nii mõnus maitsekooslus.
3-4 sööjale
Risoto
1,5 dl risotoriisi
1 spl võid
1 punane sibul
3-4 küünt küüslauku
2 tl riisiäädikat
60 g parmesani
10 šampinjoni
1 tl tüümiani
(kuivatatud)
- potti panna või, sibul,
küüslauk
- veidi hiljem riis,
segada põhjalikult ning lisada vett, et riis oleks kaetud
- tükeldada seened ja
praadida pannil koos tüümianiga
- valminud riisile lisada
riisiäädikas ja parmesan
- segada valminud seened
ja riis kokku
Kanarullid ploomiga
500 g kanakintsuliha (5
tk)
10 kuivatatud musta
ploomi
Sool-pipar
Hambatikku
- kanakintsud lõigata
pooleks (et jääks võimalikult pikk riba)
- lihahaamriga natuke
õhemaks vasardada
- igasse liharibasse üks
ploom ja hambatikuga kinni
- ahju küpsema 200 kraadi
juurde 25 minutiks
Salatiks tegin värskest
kurgist ja prinist riivitud salati.
Väga maitsev ja kerge
teha!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar