pühapäev, 24. aprill 2016

Kapsarullid


See retsept pärineb minu vanaemalt, nagu ikka küsi sellelt, kes midagi väga hästi teeb. Olen millegipärast alati arvanud, et kapsarulli tegemine on midagi keerulist. Saan aru küll, et selline arvamus põhineb puhtalt teadmatusel. Tegelikult on kapsarullide tegemine imelihtne ja nad maitsevad fantastiliselt.

Umbes 16 tk

700 g (350g *2 ) hakkliha
1 sibul
2-3 küünt küüslauku
sool-pipar
värske peakapsas

- kapsal tuleb eemaldada koledamad pealmised lehed ja panna juurikas alla poole potti pliidile
- keeda vesi ka pane suurde kaussi, kuhu hakkad korjama lahti tulnud lehti
- aega mööda kui kapsapea lehed pehmeks lähevad eemalda need noa ja kahvliga, pane kaussi
- praadida sibul ja küüslauk
- hakkaliha sisse lisada sool-pipar, praetud sibul-küüslauk, sega ühtlaseks
- pane hakkliha mass kapsalehe sisse ja voldi ning rulli kokku



- kapsarulli lahtine külg alla poole pane rullid pannile ja prae kergelt mõlemalt poolt
- tõsta rullid suurde potti ja lase neil pliidi peal haududa kuni pehmed

Ülimaitsvad lihtsalt!



 Head proovimist!
 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar