Lehed

pühapäev, 24. aprill 2016

Punapeedi orsoto



Idee oli lihtsalt katsetada, kuidas maitseks selline kooslus ja välja tuli väga maitsev söök, millest sai mitu korda veel süüa. Lihtsad asjad ongi kõige paremad!

4- le sööjale

2 tl kookosõli
3 dl odrakruupi
800 g toorest puna peeti (koorituna ja riivituna jäi 575 g )
200 ml kookospiima
soola

- kookosõli ja kruubid potti, sega mõned minutid
- lisada riivitud peet ja vesi (tasa peedi ja kruupidega, suppi pole vaja teha), lisada juurde kui liiga kuivale jäävad
- 30 minutit ja toit on valmis saanud, siis lisada kookospiim  ja sool

Serveerida parmesani, röstitud indiapähklite ja basiilikuga!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...