pühapäev, 24. aprill 2016

Spinati hummus

 
Eelmisel aastal tegin tavalist ja punapeedi hummust. Sel korral mõtlesin katsetada ka teisi maitseid. Spinatiga tuli väga hästi välja nii, et varsti tasub kevadiste rohelustega proovima hakata.

Umbes 400 g valmis hummust

60-100 g värsket spinatit
1 purk kikerherneid
2 spl tahhiinit ( röstida seesamiseemned, jahvatada kohviveskis ja lisada õli kuni muutub kreemiseks)
1-2 küünt küüslauku
1 spl sidrunimahla
2 spl oliiviõli
Sool-pipar
veidi kikerherne konservi vedelikku

-  püreestada esimesena spinat
- lisada kõik teised asjad juurde ja lasta ühtlaseks massiks

Kõik, valmis!

Näksimiseks röstisin ahjus tükeldatud täistera tortillasid soola ja oliiviõliga mõni minut.












Kausitäis kadus ootamatult ruttu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar