Kõik asjad olid kapis
olemas, tegin katsetuse kuidas välja tuleb. Ma olin ausalt öeldes hämmingus,
kui hea võib midagi nii lihtsalt olla. Seest mõnus mahlane ja juustune, pealt
ideaalselt krõbe ja kõhu said kõik täis, nii et jäi veel järgigi.
10 tükki
1 suurem suvikõrvits (460
g koorega)
8 keskmist kartulit (570
g koorega)
150 g Gouda juustu
1-2 tl Italian Basilico
Maitseaine segu(Santa Maria) (tšilli, basiilik, küüslauk)
120 g maisijahu
kookosõliga praadisin
- koorida ja riivida
kartulid ja suvikõrvits
- riivida juust ja segada
koos maitseainega kartuli- suvikõrvitsa segusse
- vormida peopesa
suurused kotletid ja kohe maisijahust läbi ning kuumale pannile
- praadida mõlemalt
poolelt kuldseks ning jäta seisma kaane alla 5-10 minutiks
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar