pühapäev, 24. aprill 2016

Kartuli- suvikõrvitsa ja juustu kotletid maisijahus


Kõik asjad olid kapis olemas, tegin katsetuse kuidas välja tuleb. Ma olin ausalt öeldes hämmingus, kui hea võib midagi nii lihtsalt olla. Seest mõnus mahlane ja juustune, pealt ideaalselt krõbe ja kõhu said kõik täis, nii et jäi veel järgigi.

10 tükki

1 suurem suvikõrvits (460 g koorega)
8 keskmist kartulit (570 g koorega)
150 g Gouda juustu
1-2 tl Italian Basilico Maitseaine segu(Santa Maria) (tšilli, basiilik, küüslauk)
120 g maisijahu
kookosõliga praadisin

- koorida ja riivida kartulid ja suvikõrvits
- riivida juust ja segada koos maitseainega kartuli- suvikõrvitsa segusse
- vormida peopesa suurused kotletid ja kohe maisijahust läbi ning kuumale pannile
- praadida mõlemalt poolelt kuldseks ning jäta seisma kaane alla 5-10 minutiks

Üks inimene saab juba 3- 4 tk kõhu väga täis, midagi muud juurde polegi vaja.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar