Lehed

reede, 19. mai 2017

Musta oa pasteet


Tegin lasanje jaoks ube ning poole tegemise peal tuli idee, et prooviks musta oaga pasteeti teha. Ei mõelnud kaks korda, võtsin osa ube pannilt ja viskasin köögikombaini ning üli maitsev pasteet oligi valmis. 


kogused on umbes, sest tegelikult tegin suure koguse korraga
150 g kuivatatud musti ube 
1-2 küünt küüslauku
0,5 sibulat või üks pisike
1  porgand
1 tl kookosõli
4 kirsstomatit
peotäis peterselli

soola-pipart
70 ml oliivõli
1 tl paprika pulbrit (valikuline)
100 ml vett (soovi korral)

- oad leotada üleöö vees (võib lisada tl õunaäädikat)
- kookosõli pannile ning lisada tükeldatud küüslauk, sibul, porgand, kuni pehmenemiseni
- lisada tükeldatud tomatid ja hakitud petersell, hautada kergelt
- lisada pannile kurnatud ja loputatud oad, hautada kergelt
- köögikombaini kogu segu ja ühtlaseks massiks töödelda
- lisada oliivõli ja paprika pulber ning sool-pipar, töödelda veel
- võib lisada siidisema konsistentsi jaoks veidi vett ka

Üli geniaalne ! Tervislik ! Hunnik kaunvilja ! Mida veel soovida!






1 kommentaar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...