Lehed

esmaspäev, 4. mai 2015

Lihapallisupp valge oa ja tomatiga

See supp on minu leiutis, mis maitseb väga hästi. Mõnikord satud lainele ja siis kõik sujub ning tulemuseks on midagi üli maitsvat ja üsna kiirelt valmiv söök. 

4 inimesele umbes
300 g broileri delikatess hakklihasegu
2-3 tl nõgesepestot

- sega pesto hakklihaga ja vormi umbes poole tl suurused pallikesed (märgade kätega lihtsam)
- prae pannil ja pane kaussi ootele

1 suurem porgand
1 keskmine porru

- pese ja tükelda ning prae pannil 

1 purk tükeldatud tomateid
1 purk valgeid ube
sool-pipar

- lisa tomatid porgandi-porru juurde pannile, maitsesta
- võta pott umbes 1 liitri veega ja pane pliidile
- lisa tomati-porgandi-porru segu
- lase keema minna
- kui porgand pehme lisa oad (külmaveega loputada enne) ja lihapallid
- maitseks veel värsket rohelist ja söök valmis!

Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...