Ma pole kunagi nii head
burgerit saanud. Mega mahlane ja super super mõnus kõhutäis!
Ükspäev lihtsalt tuli
tahtmine burgerit teha, aga kuna veisehakkalihaga olen juba korduvalt teinud,
siis oli vaja vaheldust. Kala, muidugi!
Kalakotletide jaoks
550 g puhastatud
vikerforelli fileed
1 spl sidrunimahla
2 küünt küüslauku
1 spl kappareid
1 muna
1 tl tüümiani
1 spl kartulitärklist
Sool-pipar
Õli praadimiseks
- hakkida kalafilee noaga
tükkideks (jääb mahlasem, kui köögikombainiga purustatu)
- lisada sidrunimahl ja
pressitud küüslauk
- lisada kapparid,
tüümian, muna ja kartulitärklis
- maitsestada
soola-pipraga ja segada korralikult läbi
- jagada neljaks ning
praadida pannil mõned minutit (kuni kala hakkab kuldset värvust võtma)
3 hapukurki
1 punane sibul
0,5 värsket kurki
1 frillice salati pakk
- saiad röstida kergelt
kas ahjus või rösteris
- värske kurk riivida ja
segada majoneesiga
- määrida kuklitele
kurgi-majoneesi kaste
- viilutada punane sibul hästi
peenelt ja panna kastme peale
- viilutada hapukurgid ja
panna sibula peale
- pesta ja tükeldada
kätega salatilehed ja panna hapukurgi peale
- valminud kotletid
salatilehtedele ning teise saiapoolega kokku
Kõht sai küll ääreni
täis, aga nii maitsev oli, et oleks tahtnud veel !
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar