kolmapäev, 25. november 2015

Värskekapsa ja hakkliha hautis

Tihti peale küsitakse minu käest, kas mul blogis lihtsaid retsepte ka on. Minu arust ei ole ükski keeruline, aga siis otsustasin, et lisan kõige lihtsama ja samas mõnusa sooja toidu ka siia. Omale ka meelde tuletuseks lihtsatest asjadest. 


3-4 le sööjale

1 väiksem värske kapsapea
400 g hakkliha
3-4 küünt küüslauku
Soola-pipart

- tükeldada kapsas ja panna potti hauduma vähese veega

- praadida hakkliha ja lisada küüslaugu tükid, maitsestada soola-pipraga

- panna hakkliha juba pool valminud kapsa juurde potti ja vajadusel lisada veid vett
- hautada kuni kapsas pehme, lisada veel soola-pipart maitse järgi

Ning sööma asuda!

Soovi korral võib kartuleid ka keeta, aga see on rohkem maitse asi. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar