Selle supi idee tuli
osaliselt Kaasalt, kes küsis mereandidest midagi. Nii on väga lihtne, hakata
asju mõtlema, mis võiksid omavahel kokku sobida ja suurepäraselt maitsta.
Ükspäev tehtud salat klaasnuudlitega andis põhjuse ka ülejäänud nuudlid ära
kasutada. Mulle meelidb, kui toiduainetele leiad kohe mitu erinevat rakendust.
Muidu jääb midagi järgi ja läheb käest ära või lihtsalt kappi seisma väga
pikaks. Supi enese tegemine võtab vaid 15-20 minutit aega.
3-4 sööjale
1-2 tl Natural Umami
maitseainesegu (Santa Marialt leidsin)
60 g klaasnuudleid
150 g mereanni kokteil
Fruti di Mare (Kaluri ) (külmutatuna, seega veidi varem toatemperatuurile
sulama)
Värske petersell
300 g forelli fileed
(ilma nahata)
Sool-pipar
- tomatipasta, 2-3 klaasi
vett , maitsesegu, ja petersell potti keskmisel kuumusel, kuni keemiseni
- valmista nuudlid
vastavalt juhendile või kasuta eelneval päeval valmistatud nuudleid
- tükeldada nuudlid
väiksemaks ja lisada potti
- lisada mereannid ja
forelli tükid samuti potti
- korraks keema tõusta
ning ongi supp valmis
Head isu!
Ausalt öeldes pelgasin
hetkeks, kas väike Plika ka on nõus suppi sööma ja asjatu oli minu muretsemine,
sõi heal meelel kausi tühjaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar