kolmapäev, 19. oktoober 2016

Kinoa spagetid kõrvitsa ja veisehakklihaga

Tean küll, et on palju inimesi, kes söövad pastat iganädalaselt. Loomulikult seda on lihtne teha ja õigete maitsekoosluste juures, unustad ära selle toidu mitte kõige paremad küljed. Aga kui tõesti teha pastat, siis soovitan täiesti ausalt proovida vahelduseks teisi pastasid. Ok, jah nad on kallimad, aga see on sinu tervis onju, seega ära selle arvelt küll neid sente koonerda. 
Toit ja ruttu valmis ning tänu suurele kõrvitsa osakaalule on päris mõnus.
4-5 sööjale kindlasti

2 tl kookosõli

2 sibulat
600 g veisehakkliha
5 küünt küüsalauku
700 g kõrvitsat (puhastatud)
pasta keeduvesi
250 g kinoa spagette

- keeda spagetid vastavalt juhendile

- pannile õli, sibul ja suts hiljem hakkliha ning küüslauk
- tükelda kõrvits ning lisa pannile
- valminud pasta keeduvesi lisa samuti pannile
- võib segada pasta pannil oleva kõrvitsa-hakkliha juurde või eraldi serveerida

Serveerimisel lisasin peale veel laagerdunud lambapiima juustu, oh päris maitsev oli!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar