Lehed

esmaspäev, 6. veebruar 2017

Aedviljad ahjus ning vutimuna ja toortatar



Kas see ei näe mitte lihtsalt ilus välja? Maitseb suurepäraselt, üli lihtne teha, kasulikke asju natuke ka kehale. Ma olen  tõesti veendumusel, et need, kes poes valmistoitu ostmas käivad, raiskavad oma võimalust suurepärast sööki süüa. Palun tehke ise oma söök ja te leiate samamoodi nagu mina, et poe toit on lihtsalt vastik !
4 sööjale 


2 paprikat
1 brokoli
2 punast sibulat
2 spl balsamikreemi 
2 (väiksemat) bataati
1 purk kikerherneid
2-3 spl maitsepärmi (pärmihelbeid)
2 dl toortatart
18 vutimuna (1 karp)
hernevõrseid, tüümiani vms 
sool-pipar
oliiviõli

- paprikad pesta, puhastada ja viiludeks lõikuda
- brokoliga sama lugu
- punane sibul suurteks sektroriteks, peale panna balsamikreemi
- bataat puhastada ja tükkideks, segada kokku loputatud kikerhernestega ning maitsepärmiga
- paprikad, brokoli, kikerherned- bataat ahjuplaadile, piserdada üle oliiviõliga ja ahju küpsema 200 kraadi juurde umbes 20 minutiks
- toortatar valmistada potis (vett kaks korda rohkem kui tatart, kaas peale potile ja maksimum kuumusel pliidile 3-5 minutit, siis vähenda kuumust, ära kaant pealt tõsta ja kuni 10 minutit veel keeta, siis eemaldada kuumast ja lase seista)
- vutimunad praadida pannil, maitsestada soola-piparaga

Serveerida koos hernevõrsetega !

Tõesti maitsev!












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...