Lehed

esmaspäev, 6. veebruar 2017

Kikerherne muffinid soolase karamelli šokolaadiga

Vanal hallil ajal, kui ma veel palju šokolaadi sõin, oli mul palju lemmikuid, mida poest ostsin, aga täna väga ei isuta ühegi järgi. Kui just see väike erand välja jätta, no loomulikult karamell, minu nõrkus ja ei midagi muud. Ehk ei midagi kasulikku ega tervisliku kehale, vaid ainult meeltele. AGA kui ühendada see meelte nauding vähekese parema kraamiga nagu kikerherned. Njah, tasub järgi proovida! 

7-8 tk, silikoonvormis

2 purki (mul oli 1,5 purki, sest Preili pistis ühest purgist pool niisama nahka :)) kikerherneid
2 muna
4-5 spl kakaopulbrit (mõrudat, ilma suhkruta)
60 g oliiviõli
60 g roosuhkrut
0,75 tl küpsetuspulbrit
100 g soolase karamelliga piimašokolaadi

- kikerherned, muna, kakao, õli, suhkur, küpsetuspulber(segada nt suhkru või kakao sisse ennem) blenderisse/köögikombaini ja teha ilus ühtlane mass
- šokolaad tükeldada ja segada käsitsi taignasse
- (silikoon)vormidesse ja ahju ülemises osas 200 kraadi juures 20 minutit

Nii mõnus sametine ja karamelline, et lihtsalt keele viib alla!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...