teisipäev, 23. juuni 2015

Kanakintsud koos spinati ja šampinjonidega

Liha valmistamine suvila ahjus on lihtsalt luksus, seega tuleb võimalust kasutada kuni ilmad veel liiga palavaks läinud ei ole. 

Toidust jätkub 4 sööjale.

1,3 kg kanakintse koos luu ja nahaga (umbes 15 tk)
2 tl mett
1 tl sinepit
2 küüslauguküünt
2 oksa värsket punet
sool-pipar maitsestamiseks

-sega kausis kokku mesi, sinep, hakitud küüslaugud ja hakitud pune
- määrida kanakintsud sellega kokku
- seejärel pruunistada kanasid natuke pannil
- siis on kaks võimalust kas panna pliidile hauduma(mul oli kook ahjus) ja pärast ahju, või panna kohe ahju
- küpseta umbes 30-45 minutit oleneb kintsude suurusest

Spinati ja šampinjoni lisand on sama, mis aastavahetusel sai baguetti peale panud, siis küll männiriisikatega.
1 karp šampinjone (või muid seeni) (umbes 400 g)
umbes 100 g värsket spinatit
sool-pipar

- pese ja tükelda seened
- prae pannil
- lisada spinat kui seened on valmis saanud
- mõned minutid pannil ja ongi valmis

Väga maitsev kõhutäis!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar