Lehed

teisipäev, 23. juuni 2015

Kanakintsud koos spinati ja šampinjonidega

Liha valmistamine suvila ahjus on lihtsalt luksus, seega tuleb võimalust kasutada kuni ilmad veel liiga palavaks läinud ei ole. 

Toidust jätkub 4 sööjale.

1,3 kg kanakintse koos luu ja nahaga (umbes 15 tk)
2 tl mett
1 tl sinepit
2 küüslauguküünt
2 oksa värsket punet
sool-pipar maitsestamiseks

-sega kausis kokku mesi, sinep, hakitud küüslaugud ja hakitud pune
- määrida kanakintsud sellega kokku
- seejärel pruunistada kanasid natuke pannil
- siis on kaks võimalust kas panna pliidile hauduma(mul oli kook ahjus) ja pärast ahju, või panna kohe ahju
- küpseta umbes 30-45 minutit oleneb kintsude suurusest

Spinati ja šampinjoni lisand on sama, mis aastavahetusel sai baguetti peale panud, siis küll männiriisikatega.
1 karp šampinjone (või muid seeni) (umbes 400 g)
umbes 100 g värsket spinatit
sool-pipar

- pese ja tükelda seened
- prae pannil
- lisada spinat kui seened on valmis saanud
- mõned minutid pannil ja ongi valmis

Väga maitsev kõhutäis!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...