reede, 9. jaanuar 2015

Männiriisikad ja spinat baguettil

Sügis oli sel aastal väga seenerohke. Kahjuks ma ise metsa ei saanudki. Järgmistel aastatel, kui piimaprintsess on juba suurem, siis hulgume kahekesi mööda metsi. Õnneks mu tragi ema ikka käis ja korjas ning vaaritas seened valmis, et saaks hiljem ka süüa. Niisiis mul oligi üks purk soolatud männiriisikaid. Kõik muu juba tuli iseenesest. 
Serveerimiseks üks rukkijahu baguette, natuke cheddari juustu ja värskeid tüümaini lehti - ning üks maitsev suupiste ongi peaaegu valmis.



Männiriisikad (soolaseeni tuleb enne vees leotada, et nad liiga soolased ei oleks)
Värske spinati lehed
1 väike punane sibul
2-4 küünt küüslauku
sool-pipar 
toorjuustu (kui tundub et liiga kuiv jääb) (panin sellele osale, mis esimesest söömisest üle jäi ja hiljem käiku läks)

- seened viiludeks ja praadida pannil koos sibula ja küüslauguga
- lisada spinat, kergelt lõikuda enne
- toorjuust(soovi korral) lasta sulada pannil ja segada ühtlaseks

Ja muud keerukust polegi, lase vaid hea maitsta!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar