neljapäev, 13. august 2015

Mahlane kana krõbeda maisijahu kooriku all

Olen varasemalt teinud kanafileed kookospiimas ja leidnud, et  see teeb kana mõnusalt mahlaseks, siis arendasin seda mõtet natuke edasi, lisades maisijahu, mis teeb mõnusa krõmpsu kooriku mahlasele lihale. Võib vabalt teha nii õhtusöögina kui ka suupiste lauale. Super maitsvad on!

Korralik kogus, 4 sööjat kindlasti õhtusöögina.

200 ml kookospiima
2 pakki (umbes 1 kg) kanakintsuliha
Maisijahu paneerimiseks
Õli praadimiseks

- kintsud lõigata umbes kolmeks ja panna kaanega anumasse koos kookospiimaga maitsestuma (min 2-3 tundi) (veelgi parem üleöö või terve päeva)
- maisijahust läbi kasta ja kuumale pannile küpsema


Kõrvale serveerisin maitsestamata jogurti ja värske tilli ning mündiga kastet. Lisandina pannil küpsetatud värske kartul, porgand ja suvikõrvits. Söövad heameelega nii suured kui väikesed suud. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar