Lehed

kolmapäev, 11. oktoober 2017

Nädala toiduplaneerimine II

Armastan selliseid väikseid detaile, mis kohe silma ei hakka, aga lähemal vaatlusel on super ilusad. Pärlid ämblikuvõrgul sügise karges hommikus - lihtsalt ilus!
Kõigele sellele ilusale lisaks peab, aga ikka sööma, seega teen kokkuvõtte oma eelmisest nädalast ja uue nädala plaanid.
Kuidas teil läheb oma toiduplaanidega?
Minu eelmine nädal ei alanud küll plaani päraselt, ehk toiduplaanid ei saanud tehtud nii pikaks ajaks, kui algselt oli mõeldud, aga lõpuks kõik kulges.

Halvaks mitte midagi ei läinud, väike riisi ülejääk sai sujuvalt salatiks tehtud kartuli asemel lesta kõrvale. 

Kinoa-muna muffinitele lisasin maitsepärmi veidi peale. 

Mereanni supp oli tõeline hitt nagu ikka, nii Preili kui Kaasa sõid ja tegid "njämm, njämmm ". Ma ise polegi sellest nii vaimustuses, aga muidugi see on hea. Seekord Umami maitsesegu ei olnud ja panin veidi küüslauku, tšillit, basiilikut ja koriandrit ning veidi kookospalmi suhkrut. 

Ahjus küpsetatud lõhe oli super hea, tegin 150 kraadi juures grilli funktsiooniga 25 minutit, peale panin vaid soola-pipart ja värsket tilli. Mega mahlane ja hea. Porgandi-õuna salat väikese õli ja õunaäädikaga, sobis hästi ja riisi pole ka ammu söönud. Väikese majoneesi ja tomatipasta kastme kõrvale ja korras.

Kitsejuustu salat ahju peediga oli maitsev, niisamuti pardikoivaliha köögivilja wokiga. 

Kõige suurem üllataja oli tapioki pärlitest vaarika tort, geniaalsus kuubis :)
(Retsept tuleb)

Õunakooki tegin kellegi teise retsepti järgi ja see vajab täiustamist, polnud päris minu maitse. 

Uus nädal:
Poes oli kalal hea pakkumine, see sai võetud ja ahju pandud, mõnikord, kui midagi on nii hea, siis võib kaks nädalat järjest ka süüa :)

Olen võtnud praegu planeerimise suuna, et pigem natuke vähem korraga ära planeerida, sest väga raske on hinnata kui palju mingist toidust kordi saab, kui mõnikord on nagu näljased hundid laua taga või teinekord on vahepaladest kõht rohkem täis ja ei sööda nii palju. 

Kuidas teie toiduplaanid lähevad?
Lisa motivatsiooniks sirvi minu raamatut Toiduplaneerimise Algkool, vaata infot siit. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...