Lehed

kolmapäev, 25. oktoober 2017

Nädala toiduplaneerimine IV


Küll mulle meeldib see sügise valgus, iga kiirekene mis päevas on, on puhas nauding. Võib olla just sellepärast, et seda nii vähe on, ongi see nii ilus. 
Kohutav tormakas nädal on mööda saanud ja tänaseks jälle olen taastunud, sest nädalavahetus oli lihtsalt puhas puhkus ja nauding kõige hea ja paremaga. 
Siiski alustan eelmise nädala toitudest, mis pidid kaasas käima selle meeletu kiirusega ja andma kehale maitseid ja parimat kütust.

Planeerisin, et poes on räime saada, siiski see plaan tuli jooksu pealt ümber mõelda. Ja räime salati asemel sai tehtud reedeks salat kanakintsuliha ja juustuga, mis oli ka super maitsev. 

Pühapäeva veetsime krundi peal askeldades ja sinna sobis super hästi kaasa võtta toorvorstid grillimiseks ja hommikul valmis tehtud värske hapukapsa salat koos jõhvika, porru, õuna, apelsini, õunamahla, õunaäädika ja õliga. Pilti küll näidata pole, aga väljanägemine oli samuti kunstiline. Õues muidugi maitseb kõik tuhat korda paremini. 

Esmaspäeval tegin suurema kokkamise päeva: fileerisin kala, panin soola, valmistasin ette caesari salati kastme ja krutoonid, kalasupi ja valest arturist sai hoopis tavaline Arturi kook

Kalasuppiks keedan peast ja selgroost mõnusa lihtsa puljongi, mille juurde lihtsalt kartul, porgand, seekord ka seller, mis külmkapis kükitas. Üks tõeliselt kindla peale mineku toit, alati saab liiga kiirelt otsa. 

Kolmapäeval jõudsin samuti hilja, õnneks olin Caesari salati ettevalmistused ära teinud ja kõik muu oli juba käki tegu Kaasal kokku keerata, muidugi said ta sellega hästi hakkama ja jätsid mullegi :)
Lisaks kokkasin õhtul hilja veel Preili lastehoiu viimaseks päevaks väikese Brita koogi, mis maitses lastele väga. 

Neljapäeva õhtuks olin juba mega väsinud, kui lõpuks koju jõudsin, aga siiski järgisin plaani ning kiirelt keerasin kokku taimsed wräpid riivitud bataadi, hapukurgi, rooma salati lehtede, kapparite, kukeseente ja täistera tortilladega, kastmeks kasutasin ära ülejäägi caesari kastmest ja lisasin veidi majoneesi, mis külmkapist leidsin ja hapukurgi vedelikku, et vedelam oleks. Tõesti maitsev kooslus on bataat ja hapukurk, kindlasti pean veel tegema, et siia ka pildiga koos panna. 

Reede lõuna Preiliga kahekesi sai maisipasta ja mereanni kokteiliga kiire toit kokku miksitud peale väsitavat õues ringi tatsamist. 

Uus nädal:
toob endaga kaasa Kaasa sünnipäeva ja veidi rohkem aega kodus, seega võtan ette järgmised põnevad plaanid!

Seega minu nädala toiduplaanide viimane nädal blogis jagamisel läheb käima:

Lisa motivatsiooniks sirvi minu raamatut Toiduplaneerimise Algkool, vaata infot siit. 



1 kommentaar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...