Kusjuures tegin ettevalmistused enne kõik ära ja siis pidin minema Printsessiga jalutama, seega küpsetasin alles paari tunni pärast. Ka nii saab ja midagi ei juhtu.
Põhi:

60 g šokolaadi
60 g suhkrut (hele muscovado)
1 muna
30 g riisijahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
veidi soola
- sulata või ja šokolaad vesivannil
- lisa suhkur ja sega
- lisa lahtiklopitud muna
- sõelu jahu ja enne läbi segamist, segada vaid jahu sisse sool ja küpsetuspulber

- põhi peab olema kerkinud ja katsudes kuiv
Täidis:
400 g toasooja toorjuustu
300 g vaniljekohupiima pastat
3 spl suhkrut (hele muscovado)
4 toasooja muna
290 g keedetud kondenspiima (2*190 g ,Jaani)
- sega kohupiim ja suhkur toorjuustuga ühtlaseks
- lisa ükshaaval munad

- kalla eelküpsetatud põhjale ja küpseta 160 kraadiga 1 tund
Kate:
90 g keedetud kondenspiima
110 g hapukoort (20%)
- sega kokku
- kalla küpsenud koogile ja lase ahjus seista kuni täielikult jahtunud
- Tõsta kook külmkappi ja naudi järgmisel päeval
Kaunistuseks panin riivitud šokolaadi, aga võib ka värskeid marju panna.
Üli maitsev!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar