esmaspäev, 16. märts 2015

Valge šokolaadi ja toorjuustu tort granadilli kastega ehk 9 kuu tort

Leidisin poest huvitava granadilli kaste ja selle hapukuse tõttu otsustasin, et ideaalselt sobiks see valge šokolaadiga koogile. Õnneks sai Piimaprintsess jälle kuu võrra vanemaks ja nii koogi tegu lahti läks. Kusjuures lisaks suhkrut ei ole koogile üldse lisatud ja gluteeni pole ka. Granadilli kaste asemel sobib kindlasti suurepäraselt ka mõni siidine toormoos, mis pole väga magusaks tehtud. 

Põhi: 
144 g mandlijahu
90 g piimašokolaadi

- sulata šokolaad
- sega jahuga kokku
- jäta täidise tegemise ajaks vorm külmkappi seisma

Täidis:
800 g toasooja toorjuustu
1 tl vaniljet
3 muna
200 g valget šokolaadi

- sega toorjuustu sisse munad ükshaaval
- lisa sulatatud valge šokolaad ja vanilje
- küpseta ahjus 160 kraadiga 1 tund ja 10 minutit
- katta kook granadilli kastega ja lase jahtuda ahjus ja hiljem külmas

Parim järgmisel päeval!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar