2-le

2 peotäit rukolat
10 redist
pool pikast kurgist
1 avokaado
2 viilu sidrunit
10 oliivi
1 paprika
250 g Lapimaa juustu
3-4 tl Hõrku ploomikastet
sool-pipar
- keeda tatar 5 minutit + kaane all seista nii kaua, kui ülejäänud salat valmis
- pese ja kuivata rukola, haki kätega veidi väikemaks, pane taldrikutele
- pese ja tükelda redised, lisa taldrikutele
- kurgist lõigata pikad viilud, lisa taldrikutele
- avokaado puhastada ja maitsestada sidrunimahlaga, lisa taldrikutele
- oliivid lisada salatile
- paprika puhastada ja suuremad tükid lõigata, pane pannile

- juustule pole palju vaja, vaid nii palju et soojaks läheks
- lisa taldrikutele tatar ja paprika ning küpsenud juust
- kõige tippu natuke hõrku ploomi kastet ja soola-pipart

Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar