laupäev, 1. november 2014

Kanafilee rukkijahu paneeringuga


 Liiga palju magusat on viimasel ajal postitatud, nüüd siis midagi super maitsvat soolast. Valmib kiirelt ja maitseb ülihästi, milletõttu juba mitmel korral lõunasöögiks tehtud. 


2 kana rinnafileed
2 dl kookospiima
1spl tom kha supi maitseainet või olen teinud ka peotäie hakitud mündiga
150 grammi täistera rukkijahu paneerimiseks
seesamiseemneid
soola-pipart

- lõika fileedest suupärased tükid
- sega kookospiim ja maitseaine ning jäta kana maitsestuma sinna sisse
- seda kausis rukkijahu seemnetega ja pane kanatükid sealt seest läbi, et saaksid igast küljest kaetud
- prae pannil kummastki küljest umbes 5 minutit

Ja valmis ongi!

Serveerisin täistera spagettide ja riivitud värske porgandi-kodujuustu salatiga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar