Lehed

reede, 21. november 2014

Hakkliha peedivorm


Seda maitsvat toitu olen teinud kahel korral. Esimesel järgisin retsepti siit ja oli väga maitsev, aga järgmisel korral millegipärast unustasin osad asjad poest osta, seega täiustasin omalt poolt millega oskasin. Tulemus oli samuti väga hea! 


4 inimest saab ikka korraliku kõhutäie, aga sobib hästi ka järgmisel päeval soojendada. 

500 grammi veisehakkliha
150 grammi maasuitsusinki
2-3 küüslauguküünt
1 dl tatar (hommikust jäi järgi)
500 grammi riivitud keedupeeti 
200 grammi riivitud suvikõrvitsat
200 grammi Gouda juustu
5 väiksemat riivitud õuna
soola-pipart
toorjuustu unustasin ja asendasin: 3 muna, 2 dl piima, 2 spl majoneesi

- keeda tatar ( kui pole varem ülejäänud )
- tükelda küüslauk ja sink ning prae veidi pannil
- lisa hakkliha, maitsesta 
- riivi suvikõrvits ja õun ning juust (eraldi)
- sega kokku munad, piim ja majonees
- nüüd ühtekokku lähevad lihakraam ja peet ning suvikõrvits lisaks õun, segada ühtlaseks 
- pane kõige peale juust ja kalla muna-piima segu sellele
- küpsetada 200 kraadiga 30 minutit

Maitsev ja tegelikult võtab valmistamine vähe aega ja vaeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...