neljapäev, 6. november 2014

Kookose panna cotta



Soovitatakse magustoitu mitte tarbida kohe pärast põhirooga, seega lõunasöögi ajal valmistatud panna cotta on täpselt paras vahepala enne õhtusöögi tegema hakkamist. 

6 keskmist kausikest

400 ml vahukoort
400 ml kookospiima (kreemine)
10 grammi želatiini
4 spl rafineerimata suhkurt
3-4 spl kookose helbeid
0,5 dl amarettot
kirsse ja mustisõstraid

- kookospiim potti koos suhkruga, soojenedes kaovad suuremad klimbid, mis võivad piima sees olla, suhkur sulab
- lisada vahukoor ja kuni keemiseni kuumutada
- želatiin panna vette ja lahustada vesivannil
- kookosehelbed lisada koore-piima segule
- lõpuks želatiin ja segada korralikult
- jätta seisma külma vähemalt 4-5 tunniks
- (külmutatud) marjad panna amarettoga maitsestuma

Serveerimisel panna marjad panna cotta peale ja nautida mõnuga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar