reede, 21. november 2014

Porgandi kõrvitsa supp

Nii nagu ikka saab ühest ideest teha mitu veel paremat. Kõrvitsapüreesupp on muidu väga maitsev, aga liigne ühetaolisus söögi puhul väsitab ära. Siis on vaja väikest üllatust sinna lisada. Nii saigi tehtud järgnev supp. 


400 grammi kõrvitsat
2-3 porgandit
merevaiku või kookosepiima oleneb täiesti maitsest
lisada võib ka suitsukana või näiteks neid pallikesi
sool-pipar
värke till

- koorida ja tükeldada kõrvits ja porgand
- keeta kuni pehmed, tampida samas keeduvees pudrunuiaga peenemaks, aga nii et jääks ka suuremaid tükke
- segada hulka kookosepiim (või merevaik)
- kana lisamisel vaid veidi kuumutada soojenemiseni
- maitsesta soola-pipraga (merevaiku lisades, on kindlasti hea sool pärast panna sest muidu võib liiga soolaseks minna)
- värske till veel peale ja maitsev ning ülikiire supp on valmis

Päris maitsev pealegi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar