Lehed

laupäev, 24. jaanuar 2015

Soe kanafilee salat

Ühest küljest tundub, et iga salat on sarnane teisega, teisest küljest on nad kõik omanäolised. Iga ühes on mingi maitse erinevus, mis just sellisena kõige parem on. Niisiis üks soojem salat, mis teeb kõhutäis. 


Rooma salati lehti (umbes 2-3 taldriku kohta)
0,5 punast paprikat
5-6 redist
0,5 väiksemat suvikõrvitsat
1 pastinaak
1 porgand
2 kanafileed
4-5 küünt küüslauku
Cheddari juustu
punase sibula moosi
soola-pipart
oliiviõli

- pese salat ja tükelda 
- paprika ja redis viilutada
- porgand, suvikõrvits ja pastinaak koorida ning tükeldada (porgandist tegin juurvilja koorijaga õhukesed ribad) ja pannile küpsema
- kanafilee vajutada käega õhemaks, et ühtlasemalt küpseks ja panna pannile, pärast keeramist määrida küpsele küljele pooleks lõigatud küüslauku ja jätta nad koos kanaga pannile ( kana küpseb üsna ruttu, oleneb tüki paksusest 10-15 min maksimaalselt)
- küpsed juurikad ja kana salatile 
- kanale punase sibula moosi 
- cheddari juustu tükikesi peale
- soola -pipart ja õli ning 


Ruttu ruttu sööma !




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...