Lehed

neljapäev, 8. jaanuar 2015

Kaunist uut aastat!

Uus aasta on jälle käes. 
Väljas kukub vaikselt lund just nagu elaks mängukuulikese sees, kus saab lumehelbed liikuma raputada. Helbed väljas ei torma kuhugi neil ei ole kiiret. Tassike kuuma sidruni-ingveri teed ja hetkeline puhke hetk, et heita väike pilk söögile, mis nüüd veel on vaid piltidel ja mälestustes aastavahetuse mekkimisest. 


Rahulolu ja nauding on need sõnad, mis aastalõppu kokku võtavad.
 Sel aastal tegime teisiti - ei vaaritanud päev läbi selleks, et õhtuks lauda istuda ja nentida, et ka parima tahtmise juures ei ole võimalik kõigest heast ja paremast ampsukest võtta. (see komme, et laud peab ikka lookas olema ja vähemalt nädal aega hiljem ka toitu alles on, on puhtalt kodune kasvatus vanaema ja ema eeskujust - ja mulle see meeldib). 
Vaid kogu aasta viimane päev oli protsess selle ära saatmiseks - vaaritad - naudid - vaaritad - naudid - vaaritad ja naudid, naudid. Ja mida hing veel võiks soovida, kui saab päevläbi köögis mässata vahepeal istuda ja mekkida ning siis uuele tuurile minna - lihtsalt võrratu!

Eelnev aasta oli väga suur vaimse kasvamise aasta, uuelt aastalt ootan kuhjaga naudinguid nii söögi kui ka vaimsuse vallas. 

Kõige kaunimaid maitseid teile kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...