Lehed

kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Mustika-blondie

See kook näeb juba väga ahvatlev välja selles pole kahtlustki, aga teate kui hea see on?! Lihtsalt parim! Mahlane ja samas krõbe, marjad annavad maitsevaheldust.
Üksi või kahekesi kook ühe õhtuga ära süüa pole küll mingi küsimus. Et kui on vajadus suuremale seltskonnale pakkuda tasub kindlasti rohkem teha. 
Retsepti sain siit blogist. Ei muutnud mitte midagi. Töötas sellisena super hästi. 


200 g valget šokolaadi

230 g võid  
80 g kaerajahu
70 g nisujahu või speltat ( võib kasutada ka riisijahu, siis lisa 1 tl küpsetuspulbrit)
natuke soola
0,5 tl küpsetuspulbrit
150 g suhkrut
4 muna
150-200 g mustikaid

- sulata või ja šokolaad vesivannil
- jahu, sool, suhkur ja küpsetuspulber segada omavahel
- lisa jahusegule munad ja sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks
- kalla tainas vormi (kasutasin 20*30 suurust vormi)
- mustikad pane kõige peale ja küpseta 160 kraadi juures 50 minutit
- jahuta maha ja alles siis lõika lahti

 









Super maitsev!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...