laupäev, 10. jaanuar 2015

Banaani ja maapähklivõi ponšikud

Palju toite meisterdan valmis sellepärast, et midagi on jäänud kappi seisma või midagi on millestki puudu jäänud. Mõnikord tuleb nostalgiline hetk ja tahad toitu, mis lapsepõlve meenutab. 


Kuna küpse banaan on ise juba väga magus ja maapähklivõi annab särtsu juurde siis suhkrut ma ei lisanudki. 

2 küpset banaani
200 g ricotta kohupiima
3 tl maapähklivõid
2 muna
7 spl (nisupüüli) jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
soola
õli küpsetamiseks (oleneb poti suurusest)
- haki kahvliga banaan pudruks
- lisa maapähklivõi
- lisa kohupiim, sega ühtlaseks
- lisa munad, sega
- lisa jahu ja selle peale enne segamist sega sisse küpsetuspulber, sooda ja sool
- sega tainas kokku ja küpseta kuumas õlis

Tegin sellise tl suurused pontšikud, mis läksid õlisse.

Serveeri tuhksuhkruga! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar